Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Platja de Sant Joan

Alcúdia, Mallorca


Com arribar a Platja de Sant Joan

Autopista Palma-Alcúdia

Arribar a Alcúdia des de l'autopista Palma-Alcúdia, ma. 13. Arriba un moment que deixa de ser autopista i és una carretera en ambdós sentits.

Passar varies rotondes

En la primera rotonda continuarem recte. En la segona continuarem cap a Port d'Alcúdia-C'an Picafort. En la tercera veurem l'estàtua d'un cavall taronja, seguirem per la tercera sortida direcció Alcanada o Port Maritim.

Última rotonda cap al centre

Arribarem a una última rotonda, la que ens desviarà cap al Port Marítim, urbanització de l'Alcanada o Alcúdia Poble. Continuarem cap al centre d'Alcúdia.

Cap El Mal Pas

Seguirem recte, deixant enrere la gasolinera, mercadona i altres locals fins a arribar a un semàfor. Una vegada aquí haurem d'agafar direcció Urbanització del Mal Pas, Port cocodril o la Victòria (cap a la dreta).

Arribar a la urbanització

Quan arribem a una petitona rotonda, que la podrem reconèixer atès que hi ha un restaurant, "La posada del sol", deixarem la rotonda i seguirem cap a la nostra esquerra, direcció el Mal Pas per una carretera estreta.

Arribar a la platja

Deixarem enrere la platja de Sant Pere i a uns 100 metres més endavant, per aquesta mateixa carretera, arribarem a la platja de Sant Joan, perfectament senyalitzada.