Español | Català | English

CUIDA LA TEVA PLATJA


Sobre NOSALTRES

SOBRE NOSALTRES

www.disfrutalaplaya.com és una web de platges de Mallorca i Formentera on es poden cercar platges, cales i punts de bany ja sigui per la seva situació geogràfica, pels serveis que disposi o pel seu nom. També hem elaborat una llista de "platges recomanades" a l’illa de Mallorca dirigida a aquells que busquin varietat i bellesa a les cales mallorquines, sense importar quant es tarda a arribar, serveis ni dimensions.


Mallorca i Formentera tenen moltíssims punts de bany. Hem inclòs els que ens han semblat més interessants, bé perquè són molt coneguts o bé perquè els utilitzen vilatans, però tots ells són zones més o menys freqüentades.


Sobre la nomenclatura de les platges, cales o punts de bany:


-En primer lloc, ens hem bassat en el nom donat per l'administració i els cartells que ha posat a la platja.


-En segon lloc, en els llocs que no ha indicat l'Administració: A Mallorca ens hem basat en el Mapa General de Mallorca de Mascaró Pasarius; A Formentera ens hem guiat pel nom conegut entre la població.


-En tercer lloc, per a aquests punts de bany dels quals no hem esbrinat el nom, hem decidit posar el nom del carrer més proper o urbanització més próxima o afegint l’adjectiu “petit” o “petita” de la platja o cala més propera.


-En últim lloc, quan hem trobat contradiccions hem cregut més oportú posar el nom amb el qual és conegut pels vilatans: tradició popular.


www.disfrutalaplaya.com és una web feta per i per a amants del mar i la naturalesa. Per aquells que vulguin conèixer la costa de Mallorca i Formentera, ja siguin illencs o turistes. És una web feta amb il·lusió. Desitgem que la trobin interessant i d'utilitat. Una salutació, l'equip de www.disfrutalaplaya.com