Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Racó de ses Barreres de sa Comuna

Alcúdia, Mallorca


Com arribar a Racó de ses Barreres de sa Comuna

Des de autopista Palma-Alcúdia

Arribar a Alcúdia per l'autopista Palma-Alcúdia, Ma 13. Arriba un moment que deixa de ser autopista i passa a ser una carretera en ambdós sentits.

Vàries rotondes

En la primera rotonda continuarem recte. En la segona continuarem cap a Port de Alcúdia-C'an Picafort. En la tercera veurem l'estàtua d'un cavall taronja, seguirem cap a Alcanada o Port Marítim que ens portarà a la següent rotonda, i sortirem cap a Alcúdia poble.

Cap El Mal Pas

Seguirem recte, deixant enrere la gasolinera, Mercadona i altres locals fins a arribar a un semàfor. Una vegada aquí, prendrem direcció Urbanització del Mal Pas, Port cocodril o la Victòria.

Entrar a la urbanització

Aquest és el camí del Mal Pas que continuarem fins a una petita rotonda (realment és només un arbre enmig d'un encreuament), podrem veure que a la dreta hi ha "La Bodega del sol". Seguirem per la segona sortida cap a La Victòria.

Camí vell de la Victòria

En arribar al Port girarem a la dreta i avançarem 2 km fins a veure un pont amb la indicació de circulació en els dos sentits. No ho passarem, veurem un lloc a la dreta per estacionar.