Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala en Basset

Andratx, Mallorca


Com arribar a Cala en Basset

Arribar a Sant Elm

Seguirem pel carrer de la dreta (carrer Mossen Joan Ensenyat) que enllaça amb Rector Joanillo. Seguirem aquest carrer que acaba girant a l'esquerra per arribar al carrer de la Cala en Basset. Després a la dreta uns metres per continuar de nou cap a la dreta pel camí de Trapa.

Camí de l'Algar

Seguirem cap a l'esquerra pel camí de l'algar. Al final hem de continuar cap a l'esquerra pel carrer de la Punta Blanca i després seguir cap a la dreta pel carrer Poppia (aquí estacionar). Aquí veurem un cartell alertant del perill d'incendis en un carrer sense asfaltar.

Carrer sense asfaltar

Al principi és un carrer sense asfaltar plena de pedres grans soltes. Recórrer 150 metres fins a veure uns blocs de vorada solts a la nostra dreta, hem de continuar per aquest camí que es desvia d'aquest carrer.

Diversos encreuaments

Seguir 25 metres fins al primer encreuament de senders i seguir recte fins al segon. En el segon encreuament hem de continuar cap a l'esquerra i comença una pendent ascendent. Continuar 500 metres fins a veure a la nostra dreta una roca amb senyals vermells indicant "Torre"; també hi ha la primera fletxa feta de pedres al terra.

Sender pel bosc

Hem de seguir 500 metres aquest sender fins a un altre encreuament de senders on hi ha indicacions a terra: segona fletxa feta amb pedres. Aquestes fletxes indiquen el camí cap a la Torre (esquerra), però aquí nosaltres seguirem recte ignorant la fletxa de pedres.

Tercera fletxa de pedres

El camí perd amplitud amb una pendent descendent i segueix entre pins fins arribar a un següent encreuament de senders amb la tercera fletxa de pedres indicant recte. Aquí tenim dues opcions: continuar el camí que indica la fletxa o bé ignorarla i continuar cap a l'esquerra.

Primera opció

Si seguim el camí que indica la tercera fletxa baixarem una pendent i després buscarem un sender cap a la nostra esquerra. És una zona confusa amb molts senders, hem de buscar un petit berenador i des d'aquí accedir a la cala des de la part més occidental, ja que la resta és penya-segat.

Segona opció

Podem optar per ignorar la tercera fletxa i seguir cap a la nostra esquerra. Continuar uns 100 metres i buscar un sender que baixa el vessant cap a la nostra dreta. A trams és una forta pendent amb pedres que es desprenen, però és més ràpid aquest camí. Aquest sender no fer-ho amb nens.