Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala en Tió

Andratx, Mallorca


Com arribar a Cala en Tió

Sant Elm

Hem dirigir-nos al municipi d'Andratx i continuar cap al poble de s'Arracó. Després seguir cap a Sant Elm.

Cala Conills

Arribats a Sant Elm continuarem cap a la nostra esquerra en direcció est pel carrer és conills. És un carrer sense sortida que finalitza en el costat més oriental del poble. Hem d'aparcar a Cala Conills.

Sender

Aquest carrer acaba eixamplant-se, pareix una rotonda.Aquí buscarem un sender que molts ciclistes utilitzen. El sender puja una petita pendent.

Esplanada

Farem una pujada durant uns 10 minuts fins arribar a una petita esplanada tancada amb un rètol indicant "propietat privada". Aquesta zona no la trepitjarem, continuarem pel sender que podem comprovar que envolta aquest terreny.

Corda vermella

Seguint la senda ens toparem amb una corda vermella que travessa el camí, està lligada a dos arbres perquè no circulin vehicles. Un cop passada la corda hem de continuar pel següent sender a la nostra dreta. Hi ha senyalitzacions vermelles en una fita.

Fer camí

Aquest desviament ens portarà a un punt en la costa molt elevat. Des d'aquí cal fer-se camí cap a l'est (la nostra esquerra) entre pins anirem veient a poc a poc que comença un pendent i poc després tindrem vistes a Cala en Tió. Al principi és possible baixar amb ajuda d'arbres però arribarà un punt en què és perillós continuar.