Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala Salpella

Felanitx, Mallorca


Com arribar a Cala Salpella

Des de Felanitx

Sortir de Felanitx per la carretera de Llucmajor a Portocolom (ma. 4010). En arribar a Portocolom passarem per la primera rotonda i hem de sortir per carrer de Marina fins a enllaçar amb ronda del Creuer Balears i abandonarem en el carrer de la Marçal.

Més carrers a Portocolom

Seguirem pel carrer de la Marçal fins a carrer Gavina. Després enllacem amb el carrer Fotja fins a arribar a un punt mort en forma de rotonda triangular. Estacionar just en aquesta rotonda triangular.

Camí veïnal

Just a la "rotonda" triangular veurem un camí de terra pel qual hem de continuar. No aconsellem estacionar en aquest altre camí perquè si s'omple de cotxes desprès no es possible fer maniobres. Continuarem caminant per aquest camí tot recte fins feure un altre camí més estret entre dos murs de pedra seca amb el cartell de Cala Brafi.

Sender

Continuarem el sender que segueix paral·lel a la costa uns 200 metres més fins veure que neixen diversos senders cap a la nostra esquerra, seguirem per ells fins a Cala Brafi.

Costejant cap a la dreta

Un cop a Cala Brafi hem costejar cap a la nostra dreta (o cap al sud). És un camí senzill que al principi té senders entre els arbustos però després és només un camí de roques fins arribar a Cala Salpella. No hi ha indicacions pel camí.