Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala Vella

Llucmajor, Mallorca


Com arribar a Cala Vella

Des de Palma

Sortir direcció Cala Blava-Cala Pi per la carretera Ma-6014. Sortir per la primera entrada cap Maioris.

Maioris

Ja a la primera entrada de Maioris hem de seguir recte per aquest carrer. Passarem per una rotonda molt gran, hem de seguir recte. Després passarem per un petit parc en forma triangular: també hem de transitar de manera que sortim recte direcció al mar.

Aparcament

Al final d'aquest carrer hi ha un tram de vianants: és un mirador. Estacionem just aquí i ens acostem al mirador. A mà esquerra hi ha el Delta, davant Maioris, hem de baixar l'escala i cercar a mà dreta un sender ample pel qual seguirem.

Sender

Aquest sender té dues roques amb fletxes verdes pintades, però només les veurem a la tornada, baixant l'escala no es veuen. Doncs seguirem aquest sender 10 minuts a bon ritme o 20 a pas lent. És un sender senzill amb molts altres camins que baixen a la zona de roques.

Arribar fins la cala

Passarem fins i tot per una zona costanera quadrada preciosa on hi ha sorra, però encara no és Cala Vella. La nostra cala la veurem de front, és una cala pròpiament dita: a banda i banda hi ha roca i està una mica més protegida que la resta de la zona costanera. Alerta a l'entrada de la cala, cal ajudar-se entre les roques amb les dues mans.