Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala Falcó

Manacor, Mallorca


Booking.com

Com arribar a Cala Falcó

Des de Manacor

Sortir de Manacor per la carretera ma. 4015 cap a Cales de Mallorca.

Continuar fins a la Ma 4014

Recórrer la ma. 4015 íntegrament, fins a la intersecció amb la ma. 4014 que és la carretera que va de Portocristo a Portocolom. Continuem cap a l'esquerra, cap a Portocristo.

Desviament a la dreta

Des d'aquest punt recorrerem aproximadament 160 metres i veurem un desviament a la dreta. És un camí de pedres molt pedregós. Es pot transitar però no es pot estacionar. Per estacionar cal cercar dos camins que hi ha a la carretera cap a Portocristo. No queda lluyn del principi d'aquest camí, però ès perillosa la carretera.

Caminant

El camí de Cala Varques l'hem de recórrer aproximadament 1,5 km fins a veure una porta metal·lica. Després hem de seguir caminant un altre quilòmetre i mig més cap al mar.

Arribar a Cala Varques

En arribar a Cala Varques cal vorejar cap a l'esquerra, passar es Caló Blanc (Cala amb un pont de roca) i continuar fins a la següent cala, uns 15 minuts caminant.

Un altre camí

A s'Estany d'en Mas a Cala Romàntica hem de cercar una roca al sud. Aquesta roca te uns claus de ferro que podem utilitzar per pujar. També podem cercar una porta aprop d'un hotel, una porta amb pedra seca. Passam i pujam cercant el sender d'adalt, hem de continuar costejant 2 km més fins Cala Falcó.