Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Cala de Llucalari

Alaior, Menorca


Booking.com

Com arribar a Cala de Llucalari

Carretera Maó - Ciutadella

Des de la Me-1 ens dirigirem cap a Alaior. La carretera Me-1 envolta el poble deixant tres entrades al mateix. És preferible prendre l'entrada que està més propera a Ciutadella (la més occidental).

Direcció Son Bou

Des de l'entrada cap a Alaior més propera a Ciutadella arribarem a una rotonda i ja ens desviarem cap a "Son Bou" sense entrar al poble. Si per contra hem pres una altra sortida de la Me-1 només hem de seguir les indicacions cap a Son Bou que n'hi ha al poble.

Rotonda Son Bou

Seguirem la carretera sense desviar-nos fins arribar a Son Bou. En arribar a la primera rotonda de Son Bou continuarem cap a la nostra esquerra. A la segona rotonda farem el mateix: seguirem cap a la nostra esquerra (segona sortida).

Estacionar

Des de la segona rotonda, arribar al final del carrer, girar a l'esquerra i aparcar en segona línia. En aquest carrer hem de cercar l'inici del Camí de Cavalls. Està indicat a un pal d'uns 2 metres amb dos rètols vermells indicant els km fins al següent lloc d'interès.

Camí de Cavalls

Seguirem per Camí de Cavalls fins a Cala de Llucalari. Veurem molts senders, es tracta d'envoltar el penya-segat pel seu costat esquerre, continuant pel curs del torrent fins Llucalari.