Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Cap de ses Penyes

Alaior, Menorca


Booking.com

Com arribar a Cap de ses Penyes

Carretera Maó - Ciutadella

Des de la Me-1 ens dirigirem cap a Alaior. La carretera Me-1 envolta el poble deixant tres entrades al mateix. És preferible prendre l'entrada que està més propera a Ciutadella (la més occidental).

Direcció Son Bou

Des de l'entrada cap a Alaior més propera a Ciutadella arribarem a una rotonda i ja ens desviarem cap a "Son Bou" sense entrar al poble. Si per contra hem pres una altra sortida de la Me-1 només hem de seguir les indicacions cap a Son Bou que n'hi ha al poble.

Son Bou

Seguirem la carretera sense desviar-nos fins Son Bou. Un cop allà arribarem a una rotonda on continuarem cap a la nostra esquerra. Pocs metres després una segona rotonda on continuarem per la primera sortida que ens portarà a un aparcament molt ampli just darrera la platja.

Sender

A la part oriental de la platja, prop de la basílica, veurem un sender que costeja. Aquest ens portarà al penya-segat amb vistes a aquestes coves, però no hi ha cap accés al mar i l'altura és perillosa. Aquest sender no porta a Llucalari, caldria fer una gran volta per arribar a la següent cala.