Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Cala Barril

Es Mercadal, Menorca


Booking.com

Com arribar a Cala Barril

Es Mercadal

És preferible accedir a Es Mercadal des de la rotonda més oriental, des de la primera que trobem des de Maó, ja que en les rotondes veurem indicacions cap a les "platges". Es tracta d'envoltar Es Mercadal pel costat Est, per les rotondes, fins a arribar al camí de Tramuntana.

Camí de Tramontana

Continuarem pel camí asfaltat, en les interseccions veurem indicacions cap a les diferents platges del nord. En el nostre cas seguirem cap Binimel·la.

Desviament Pregonda o Binimel·là

Arribarem a una desviació, un camí molt ample de grava amb indicacions "Pregonda i Platja de Binimel ·là". Després 1,5 km arribarem al restaurant que hi ha prop de Binimel·là on hi ha espai per a mig centenar de cotxes en els marges del camí.

Camí de Cavalls

Després d'estacionar, arribar a la platja de Binimel·là, continuar la costa cap a la nostra esquerra. Passar Cales Morts, Pregondó, Pregonda, continuar per camí de cavalls per un bosc i passar per un camí asfaltat (per on continua el Camí de Cavalls). Només en passar l'asfalt veurem Cala Barril. Des de l'aparcament hi ha uns 3 km caminant.