Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Platges de Menorca, guia de les millors platges I cales de Menorca.

Es Vermells

Es Mercadal, Menorca


Booking.com

Com arribar a Es Vermells

Es Mercadal

És preferible accedir a Es Mercadal des de la rotonda més oriental, des de la primera que trobem des de Maó, ja que en les rotondes veurem indicacions cap a les "platges". Es tracta d'envoltar Es Mercadal pel costat Est, per les rotondes, fins a arribar al camí de Tramuntana.

Camí de Tramuntana

Continuarem pel camí asfaltat, en les interseccions veurem indicacions cap a les diferents platges del nord. En el nostre cas seguirem cap Binimel·la.

Desviament Pregonda o Binimel·là

Arribarem a una desviació, un camí molt ample de grava amb indicacions "Pregonda i Platja de Binimel ·là". Després 1,5 km arribarem al restaurant que hi ha prop de Binimel·là on hi ha espai per a mig centenar de cotxes en els marges del camí.

Camí de Cavalls

Després d'estacionar, arribar a la platja de Binimel·là, continuar la costa cap a la nostra esquerra. Passar Cales Morts, Pregondó, Pregonda, continuar per camí de cavalls per un bosc i passar per un camí asfaltat (per on continua el Camí de Cavalls). Només en passar l'asfalt veurem Cala Barril.

Últim tram de Camí de Cavalls

Continuar Camí de Cavalls des de Cala Barril, s'ha de pujar un turó i continuar 1 km per terreny sense ombra. La distància total des de l'aparcament a Binimel·là fins Es Vermells és de 4 km. No hi ha accés a peu a la zona de bany, només accessible en embarcació.