Platges de Mallorca, guia de les millors platges y cales de Mallorca.

LES MILLORS PLATGES DE MALLORCA

Cala s´Almunia

Santanyí, Mallorca


Booking.com

Com arribar a Cala s´Almunia

Des de Santanyí

Sortir de Santanyí per la carretera ma 6100 cap a Colònia de Sant Jordi.

Rotonda

Arribarem a una rotonda i hem de prendre la segona sortida cap a Cala Llombards. Des juny 2017 haurem estacionar al primer carrer a l'arribar a Cala Llombards i després continuar a peu. Només hi caben uns 30 vehicles en aquest carrer i a la resta de la urbanització hi ha línia contínua groga, impossible trobar aparcament a segons quines hores. Aconsellem fer servir la línia de bus.

Cartell informatiu a Cala Llombards

En estacionar, hem de tornar per la carretera que arriba a Cala Llombards i cercar el camí que està a uns 30 metres abans d'arribar al cartell de la urbanització de Cala Llombards. És el camí on indica la prohibició d'entrar menys als autoritzats (residents de Santanyí). Seguirem caminant, hi ha uns 15 minuts fins a les escales d'accés a les cales.

Camí

Aquest camí es diu Cala Almunia encara que el nom no està visible. És un camí de doble sentit i en els laterals hi ha parets de pedres. El seguirem fins al final. Hi ha bifurcació, continuarem cap a la nostra esquerra només uns pocs metres. De seguida girem cap a la nostra dreta pel primer carrer.

Una segona bifurcació

Tornem a recórrer el camí en la seva totalitat fins al final on hi ha una altra bifurcació i girarem a la nostra esquerra per tornar a girar a la dreta per la primera que ens trobem. Ja a pocs metres trobarem dos cartells informatius de les dues cales que hi ha.

Escala

L'entrada a les dues cales és des d'una llarga escala que porta primer a Cala s'Almunia i des de la zona de pescadors ha l'accés a Caló d'es Moro.

Accés en bus

Informació actualitzada a https://www.tib.org/es/web/ctm/autobus/linia/505 S'ha de deixar el vehicle al polígon Son Olivera, a la carretera Ma-19 entre el Lidl i la Renault hi ha un carrer, aquí hi ha la parada de la línia 505. Freqüència cada 60 minuts i arriba fins a les escales de cala s'Almonia .